Follow

Tuesday, May 28, 2013

Review Blog : Pemenang Segmen Kenalan Blogger

Now !
 AMARAN - SAYA REVIEW BLOG IKUT KEPALA SAYA SENDIRI. jangan marah .. peace !

masanya untuk kita review blog ..kan review blog ada 3 orang pemenang tapi tambah lagi sorang sebab nak buat penghargaan sebab dia adalah peserta pertama yang join iaitu adik Nurin ! *tepuktepuk*



Nama adik Nurin ni sedap tau .. Nurin Irdina . Dia baru umur 11 tahun . muda muda dah berblogging :D
Apa yang best pasal blog nurin ni sebab dia ada bagi free header blog yang bertemakan kpop ,, kawaii yang comel comel sangat . nak ? pergi la tengok . Blog yang sangat simple dan ringan nak loading . Blog adik Nurin comel sangat . :).dan  KALAU  nak letak lagu , sila letak yang boleh stopkan lagu tu.. ada beberapa blogger yang tak suka dengar lagu .. ,Itu je kot yang nak komen .. Btw ,adik ni  selalu gambar bertiga dengan bestie dia ..  . haha

dan tiba masanya untuk kita review blog .. berdasarkan Encik Random...agaknya siapalah yang bertuah kan ? 
jeng

jeng
 jeng

no.9 - iema


blog kak iema cute..suka warna background.Sejuk mata memandang. Kemas je .Ada sediakan tutorial lagi tau.. Memang kemas dan comel .. cantik macam orangnya . hehe. Baru tahu kak iema ni dari Kota Tinggi ? samalah kita..conclusionnya ? Awesome !

no 24 - cik donut


cik donut . dari tawau , sabah . Blog warna pink. Suka makan donut. Blog kemas , teratur je . Suka datang blog cik donut. Blog yang sangat sweet sebab tuannya suka makan donut. Header pun kiut ! 
waa. suka suka.. kesimpulannya , cik donut awesome. !


no. 27 - aini


Kak Aini .. tua setahun dari saya.. muehheee.. nama blog dia colourful life.. Memang colourful lah blog kak Aini. Tapi more to purple. Warna ungu yang ceria dan ohsem.! blog pun kemas je susun aturnyaa.. , widget pun tak banyakk. , boleh tahu lagu apa dalan blog tu ? muehehe.kenapa semua blog yang direview ni kemas dan awesome ? ! jeless..

jadi kesimpulannya ? semua blog di atas awesome..

klik gambar untuk ke blog mereka ..

5 comments:

  1. huahua terharu blog kena review..btw thanks hehe :)....

    ReplyDelete
  2. hehe yeay tak sangka terkena review >< thanks dek.blog tu lagunya same mistake by 1D ^^

    ReplyDelete
  3. thanx review blog akq ^^
    Kota Tinggi, adik area mane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dox taman ea?
      kota jaya? kota kecil?

      Delete