Follow

Tuesday, July 9, 2013

Tadi Hujan dan TRIAL PMR WOO !

Assalamualaikum ,

tadi
tengah hari tadi

hujan turun
dan
aku nak citer ni .. muehehe..

tadi kan ada gerak gempur  bahasa melayu . buat kat dewan sekolah . Ok .. dah settle susun meja,, pilih tempat untuk duduk . dan aku telah memilih tempat yang tersangatlah heaven .di tambah lagi dengan hujan yang turun .. muahaha . sampai asyik nak tertidur je dan aku tak tahan nak terkucil duduk situ  erk ?ape sehh.. ..sebab ? sebab aku pilih  tempat yang sejuk woo ~..tepat tepat kipas angin tu kena kat aku.. faham tak ni ? meh sini aku describe kan tempat yang aku duduk..

ape seyh ,, lukisan buruk gilaa




dan tengah syok syok melayan perasaan tiba tiba pula masa menjawab tamat .. aku check kertas .. fuhh selamat dah jawab semua. Alhamdulillah. Lepas habis pekse.. aku pun syoklah gosip gosip pasal makanan dengan wani dan pastu tiba tiba cikgu nak ingatkan  yang TRIAL PMR ditukar ke bulan puasa ..pada mulanya dibuat selepas naik raya.. kalau buat naik raya memang aku tak baca buku laah ,, sibuk kumpul duit .. al maklumlah ,  budak budak innocent lagi :p .. muehehe. dan . reaksi budak form 3 yang dalam dewan tak yah cakap lahh .. bermacam reaksi ..antaranya ada yang muka selamba .. ada yang terkejut badakk air. ada yang panic gila beruk.. .

reaksi aku pula .. mula - mula selamba je sebab cikgu dah banyak kali bagitahu tapi lepastu mula mulalah nak melalak sakan . tak sedia lagi woo.. lepas ni aku dah tak boleh nak aktif blogging .. for your information eh..bagi yang datang blogwalking blog aku dan aku tak blogwalking balik.. dan juga yang tag untuk giveaway ke apa apalah..dan  aku tak balas ... jangan label aku sombong pula.. aku tahu korang buat tapi aku tak boleh nak buat apa apa .. faham tak ni ? sebenarnya aku sendiri tak paham apa yang aku tuliss.. seriouss. ~

aku ambil 9 subjek hohoho.. ~

Bahasa Melayu
Bahasa Arab
Bahasa Inggeris
Matematik
Sains
Geografi
Sejarah
Kemahiran Hidup ERT
Agama Islam

dan
dan
akhir sekali ,

DOAKAN SAYA BERJAYA DALAM PEPERIKSAAN PERCUBAAN PMR 2013

No comments:

Post a Comment