Follow

Thursday, April 23, 2015

Edunation.my

Assalamualaikum,
hye




ok,sekarang ni dah pukul 3 pagi. but i still can't sleep.Sebab tadi dah tidur.Sebenarnya aku cuba bangun dalam pukul 3 lah untuk study ataupun tuition. What ? Tuition pepagi? crazy meh.

Yes. Tuition online lah. 
kat mana ?
yey !





Terasa nak kongsi dengan semua orang sebab tak syok lah kalau aku sorang je yang dapat.The story begin....
I found this baru je this year. It's such a great thing to me. Sebab aku takleh nak pergi tuition berbayar kat luar.Sebab banyak faktor yang nak difikirkan.Lagi-lagi sekarang ni aku dah tinggal jauh dari bandar.Kalau nak pergi bandar adalah dalam 15-20 minit.Kalau speed kurang 10 minit sampailah kot.Ahaks~. Lagi satu, kalau tak pergi tuition payah, sebab aku ni jenis lambat tangkap, lepastu selalu je ponteng hahaha, lepastu yang lepas lepas punya topik pun tak study dan faham lagiJadi,aku pun gigihkan lah diri belajar sendiri.Google sini google sana. tup tup jumpa lah web ni. Alhamdulillah.
. Oh yeah. and the most important thing is aku boleh sesuka hati aku nak belajar bila.Pagi pagi buta ke, malam ke, tengah hari ke.Tidak menganggu schedule aku. Perut senang,hati  senang, eh ?

Otak senang,hati pun senang lah. hahahaha

:)


SO, thank you so much for the founder of this edunation,my.Mr.Edmon Yap.He is one of the inspirational guy for us in Malaysia. No. He is.
here the info > Edunation meet them


No comments:

Post a Comment